Aktuality  |  6. 4. 2012

Čo Vás čaká vo Funzóne a rodinnom sektore na derby s Trnavou!

no alt

Už túto nedeľu nás čaká najväčšie a najslávnejšie derby na Slovensku.

Počas veľkonočných sviatkov pokračuje najvyššia slovenská futbalová liga ďalším kolom. Tentokrát je na rade najatraktívnejší domáci zápas – derby s Trnavou. Obe mužstvá sú v hre o titul a aj keď sa náš Slovan trápi s viacerými zraneniami kľúčových hráčov, teraz je tu derby, ktoré musí vyburcovať všetkých slovanistov!

Vzhľadom na to, že ide o derby, na ktoré sa chystá veľký počet fanúšikov oboch táborov, mení sa aj organizácia Funzóny s rodinným sektorom. Na tento zápas sme kvôli zvýšeným bezpečnostným opatreniam museli presunúť sektor aj polohu Funzóny, preto tentokrát prepravu autobusmi neorganizujeme!!! V prípade, že sa aj tak chcete tohto zaujímavého zápasu chcete zúčastniť, treba povedať rodičom, starším súrodencom, prípadne sa individuálne dohodnúť s učiteľmi zo škôl nech Vás zoberú.

Sektor Mladý slovanista ako aj vchod do Funzóny bude od vchodu z Polusu! Tradične začne Funzóna dve hodiny pred začiatkom stretnutia, t.j. od 17:00. Samotný zápas začína o 19:00. Celý náš rodinný sektor aj s Funzónou bude ohradený a v značnej miere zmenšený.

Samozrejme vo Funzóne nebudú chýbať atrakcie. Okrem iného sa môžete tešiť na nafukovací hrad, šmykľavku, trampolínu, kolky alebo silomer kopu. Pripravenú budú detské stolíky s kreslením, obľúbený facepainting (maľovanie na tvár), malé občerstvenie a na derby určite nesmie chýbať maskot BOBO, s ktorým sa budete môcť odfotiť. Priamo v sektore budú prichystané deky či sedáky. V nedeľu večer má byť chladnejšie, tak sa nezabudnite dobre obliecť, aby Vás okrem dobrého futbalu a víťazstva malo čo zohriať!

Derby ŠK Slovan Bratislava – Spartak Trnava začína v nedeľu 8.4. 2012 o 19:00, Funzóna s rodinným sektorom bude pripravená klasické 2 hodiny pred začiatkom stretnutia. Všetci mladí slovanisti, vidíme sa na najväčšom derby na Slovensku v našom rodinnom sektore pod svetelnou tabuľou. NAZDAR!

Partneri

Platinoví partneri:

ERIDEN & PARTNERS

Generálni partneri:

EUCOS - priemyselné stavby Lucka

Reklamní partneri:

FutbalTour.sk
4sports media Zeleninári
Fotolab

Najbližší zápas

  • Žiadne udalosti

Kalendár Akcií

<< Apr 2024 >>
PUSŠPSN
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Slovan TV

Facebook